Harmonie in de gehele ruimte

Met verlichting breng je sfeer in elke kamer en zorg je voor een aangename en gebalanceerde omgeving. Er zijn veel verschillende soorten verlichting en elk type verlichting brengt zijn eigen sfeer met zich mee.

Bij het Lampenpaleis hebben wij een enorme collectie klassieke en moderne verlichting, maar de grote vraag blijft: welk type verlichting komt het beste uit in welke ruimte?

Waar moet u aan denken bij het inpassen van verlichting in uw woning of op uw werkplek? Wij staan graag voor u klaar om deskundig advies (dit kan ook eventueel ook bij u thuis) en helpen u graag bij het samenstellen van een passend en persoonlijke lichtplan voor uw woning.

Belangrijke factoren

Om een lichtplan te kunnen maken is het belangrijk dat u zelf van tevoren goed nadenkt over een aantal belangrijke factoren, te noemen:

  • de functie en het gebruik van de te verlichten ruimte;
  • de indeling van het interieur;
  • de toegepaste kleuren en materialen in de ruimte;
  • de sfeer en uitstraling die u wilt bereiken;
  • het beschikbare budget.

Door van tevoren over na te denken kunnen onze experts u een lichtadvies op maat geven. We nemen gezamenlijk de schets van de ruimte door, bepalen de verschillende lichtpunten, de stijl en het model van de verlichting.

Hierbij is het mogelijk om de verlichting uit het lichtadvies ‘op zicht’ te plaatsen, zodat wij samen met u tot de perfecte verlichting komen.

Vraag gerust!

Komt u er niet helemaal uit en wilt u graag ondersteuning of advies van één van onze experts? Dat kan! U kunt online contact met ons opnemen, maar ook onze adviseurs in de showroom kunnen u verder begeleiden in uw keuze.

Het Lampenpaleis biedt u de mogelijkheid om de aangekochte verlichting op te hangen en eventueel een dimmer te plaatsen. Ook is het bij ons mogelijk om producten ‘op zicht’ te ervaren in uw eigen woning. Vraag hiervoor naar de voorwaarden bij de verkoper.

Bekijk voor meer inspiratie onze verlichtingscategorieën hieronder.